Re: [Histonet] PAS with Glycogen Digestion - Solution Not Working

 I had far more consistent results with amylase type VI (sigma) than diastase, recommended by someone from histonet when I had problems with diastase
Ren Fail
 -------------- Original message from "McKnight, Tanisha" : --------------

> Hi All:
> I am in the process of working up a PAS Staining protocol. The PAS stain
> is working fine, but I am unable to get my tissue to digest. I am using
> .5g of Diastase in 50ml of DI water. I tried heating the solution in a
> water bath for 30 min, 1 hour and 1.5 hours and it still looks the same
> as the one without digestion. Could I be using the wrong Diastase? If
> so, does anyone have any suggestions for a new product?
> Thanks,
> Tanisha Neely, HT(ASCP)
> AP-Histology/Specimen Management
> -----------------------------------------------------
> Confidentiality Notice: This e-mail transmission 
> may contain confidential or legally privileged 
> information that is intended only for the individual 
> or entity named in the e-mail address. If you are not 
> the intended recipient, you are hereby notified that 
> any disclosure, copying, distribution, or reliance 
> upon the contents of this e-mail is strictly prohibited. 
> If you have received this e-mail transmission in error, 
> please reply to the sender, so that we can arrange 
> for proper delivery, and then please delete the message 
> from your inbox. Thank you.
Histonet mailing list

<< Previous Message | Next Message >>