Re: Biogenex Immunostainer

<< Previous Message | Next Message >>
From:"anita dudley" <> (by way of histonet)
Content-Type:text/plain; charset="us-ascii"

Dear Vicki,  We have a biogenex stainer,  it is an older one and does not
have dewax on it.  we have no problem with it, perhaps it is not level,
that may  cause the problem you are having.  We have had ours now for maybe
3 years and have not had any problems. Good Luck,  I would call the company
also and talk to them,  they are usually pretty nice and helpful.Good Luck,
anita dudley, Providence Hosp.  Mobile alabama

>From: "Vicki L McKaughan" <>
>Subject: Biogenex Immunostainer
>Date: Wed, 17 Nov 1999 14:51:06 -0800
>We are currently demoing the Biogenex Immunostainer. Today we had a problem
>with the
>tissue not staining at the bottom of the slide.
>It sort of looked like the tissue did not get completely dewaxed.  We used
>the dewax on the
>instrument.  The tissue was very close to the
>barrier of the slide and I thought that perhaps
>this may have caused some pooling of solutions
>there.  We did a manual dewaxing yesterday and
>the slides were fine.  Has anyone else experienced problems with this?
>Also, has anyone had a problem with inconsistent staining
>due to the way the reagents are dispensed.  There appeared to be areas in
>which the reagents
>pooled on the slides as I was watching the
>instrument dispense and run.  Any comments or
>information would be greatly appreciated.
>Vicki McKaughan, HT Supervisor
>Camden Clark Memorial Hosptial
>Parkersburg, WV  26101
>What are you N2?  Choose from 150 free e-mail addresses.

Get Your Private, Free Email at

<< Previous Message | Next Message >>