[Histonet] Problem with CC1 on Benchmark.

From:"Bill Sinai"

Dear All,

Particularly those using Ventana IHC Stainers.

We have a Ventana Benchmark and recently (from the middle of May) we have a
problem with antibodies which have had a pre-treatment in CC1.

1	After CC1, whether mild or standard we are getting non-specific biotin
type staining.  However, when you look at the slides they  look specific in
their staining although for the wrong antibody.  The negative controls are
displaying this phenomenon as well.

2.	The staining can be blocked with the Avidin-Biotin block, but this does
not always remove the staining completely.

We are using Batch #'s 48091 & 48127 of CC1.

Any advice would be greatly appreciated.

Jane Milliken,
IHC Benchmark Driver

Bill Sinai
Laboratory Manager
Tissue Pathology, ICPMR
Westmead NSW 2145
Ph 02 9845 7774


This electronic message and any attachments may be confidential.  If you
are not the intended recipient of this message would you please delete the
message and any attachments and advise the sender. Western Sydney
Area Health Services (WSAHS) uses virus scanning software but excludes 
any liability for viruses contained in any email or attachment.

This email may contain privileged and confidential information intended
only for the use of the addressees named above. If you are not the
intended recipient of this email, you are hereby notified that any use,
dissemination, distribution, or reproduction of this email is prohibited. If
you have received this email in error, please notify WSAHS

Any views expressed in this email are those of the individual sender 
except where the sender expressly and with authority states them 
to be the views of WSAHS.

Histonet mailing list

<< Previous Message | Next Message >>