[Histonet] no nuclei in frozen sections

From:"Snider, Deanna"

Hello again everyone!  
I need your advice and suggestions again!  I have begun to have holes in
frozen sections where the nuclues should be.  I am cutting clinically
engineered skin specimens, at -21.  NO flash freeze spray.  The specimens
are cut at 5-6 microns and are embedded in Shandons' M-1 embedding matrix.
This problem seems to have come up in the last 3 weeks or so, but I cannot
unravel why.  Nothing has been changed on my end, but the problem has been
in all the researchers submissions.  I have done recuts and they are still
there.  I have wracked my brain and am coming up clueless!  I have contacted
the manufacturer for additional information on the properties of M-1, but I
am still coming up with no answers.  Thanks in advance,
Shriners Hospital for Children
Research Dept.
Cincinnati, Oh

CONFIDENTIALITY NOTICE:  This e-mail communication and any attachments may
contain confidential and privileged information for the use of the
designated recipients.  If you are not the intended recipient, (or
authorized to receive for the recipient) you are hereby notified that you
have received this communication in error and that any review, disclosure,
dissemination, distribution or copying of it or its contents is prohibited.
If you have received this communication in error, please destroy all copies
of this communication and any attachments and contact the sender by reply
e-mail or telephone (813) 281-0300.

Histonet mailing list

<< Previous Message | Next Message >>